Ga naar hoofdinhoud

Glock’s Flirt kreupel en teruggetrokken voor Wereldbekerfinale

Hans Peter Minderhoud & Flirt Foto: Rinaldo de Craen / www.arnd.nl
Titelverdediger Glock's Flirt van Hans Peter Minderhoud is kreupel en wordt teruggetrokken voor de Wereldbekerfinale in Omaha, laat het Glock Horse Performance Center op Facebook weten. Een avond voor de ruin op het vliegtuig zou gaan, ontdekte team Glock dat hij niet regelmatig was.

Flirt was bij de training vanmorgen nog in orde, schrijft Glock op Facebook. Maar toen hij voor de tweede keer de stal uit kwam om aan de hand te stappen voor hij morgenvroeg op het vliegtuig naar Omaha zou gaan, werd duidelijk dat hij onregelmatig was. Een bezoek aan de dierenarts wees uit dat de ruin geblesseerd is en niet kan deelnemen aan de Wereldbekerfinale volgende week in Omaha.

Grooms al onderweg

Dat deze kreupelheid als een donderslag bij heldere hemel is voor Glock blijkt wel uit het feit dat Hans Peter Minderhouds groom Anna Visser vanmorgen al naar Omaha vloog. Eerder vandaag deelde Glock op Facebook een foto van Anna Visser en Vanessa Ruiter (groom Edward Gal) op het vliegveld.

Winnaar Den Bosch

Nog geen twee weken geleden won Flirt onder Minderhoud de Wereldbekerkür in Den Bosch en daarmee was Minderhoud de enige die Isabell Werth dit wereldbekerseizoen versloeg. Vorig jaar won Flirt onder Hans Peter Minderhoud de Wereldbekerfinale.

Bron: Facebook/Paardenkran-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.