Ga naar hoofdinhoud

Jazz- nakomelingen bovenaan op CH Eext

Annemieke Vincourt, hier met Diede Dieni Subtop 2017 © DigiShots
Jazz- nakomelingen doen het goed in de Subtoprubrieken op Concours Hippique Eext. Maar liefst vijf nakomelingen behaalden mooie resultaten in de Grandprix en Intermediaire II. Ook liet NMK en Subli-kampioen Gamante D van zich horen en pakte de winst in de Prix St. Georges. Na de overwinning van Annemieke Vincourt vorige week in Exloo ging ze er vandaag weer met de winst van door in de Intermediaire II.

Nars Gottmer schreef de Grandprix op zijn naam met Dicarpio Swing (v.Jazz) met een score van 64,18%. Hij werd gevolgd door Anouk Noordman en de KWPN-erkende Atze (v.Astor). Gottmer behaalde ook een derde plaats, ditmaal met Jazz- nakomeling Elegance N.

Horses2fly debuteerde in de Inter II

Annemieke Vincourt pakte de winst in de Intermediaire II met de 15-jarige Jive (v.Jazz), zij behaalden een score tot ruim 63%. Hennie Roffel en Horses2fly Walt 487 behaalde tijdens hun Inter II debuut een tweede plaats met 61.84% “Yeahhh! Hoe gaaf! Horses2Fly Walt 487 eerste keer Inter II tijdens het mooie concours in Eext met 61.84% super tevreden.” Van 1 jury al 64.12% en 7ens en 8en op piaffe passage. Veel huiswerk maar voor nu trots en blij.”

Winst voor NMK en Subli- kampioen Gamante D

In de Prix st. Georges ging Jennifer Sekreve er met de winst vandoor en won de rubriek met de voormalig NMK- en Subli-kampioen Gamante D. Het duo won deze rubriek met 67%. De Contango– nakomeling maakt momenteel onderdeel uit van de selectie voor het WK voor Jonge Dressuurpaarden. Hiernaast wordt Gamante D ook ingezet voor de fokkerij.

Fimosa ontwikkelt zich erg goed voor haar jonge leeftijd

De tweede plaats was voor Annemieke Vincourt, maar ditmaal met Fimosa (v.Ampère), zij reden naar 65,37%. Na haar overwinning van vorige week in PSG Exloo zette Vincourt haar lijn goed door. Fimosa heeft met haar jonge leeftijd vorige week de PSG Exloo gewonnen en ontwikkelt zich nog steeds zo goed dat we alleen maar blij en trots kunnen zijn! “ Linda Kouwenhoven bemachtigde een derde plaats met 62,13% en werd weer gevolgd door Jennifer Sekreve en Ferrero (v.Rhodium) die naar 61,40% liep.

Eerste plaats voor Ellen Wynia

In de Intermediaire I ging Ellen Wynia er met de winst vandoor, haar proef met Chakakahn (v.Sir Donnerhall) leverde 65,81% op. De tweede plaats was voor Grieteke Oldenburger en haar Fysio Hippique Flabbergasted OSN, nakomeling van Uphill.

Uitslagen Subtop CH Eext

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook