Ga naar hoofdinhoud

Madeleine Witte-Vrees: ‘De score kan nog steeds omhoog’

Exclusief
Madeleine Witte-Vrees met Cennin Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De tienjarige hengst Cennin (v. Vivaldi) verscheen na de Wereldbekerfinale in Omaha niet meer in de ring en toonde vandaag in Rotterdam veel progressie te hebben gemaakt. Hij bleef nog mooier aantreden vanuit het achterbeen en liep zeer stabiel door de proef. Madeleine vertelt aan Paardenkrant-Horses.nl dat ze niet alleen maar heel hard heeft getraind de afgelopen tijd, maar hem juist een lange vakantie heeft gegeven. "Het is gewoon de leeftijd, hij moest nog wat ouder en sterker worden en wordt dat ook nog steeds. Ook nu kan de score nog steeds omhoog."

“Ik ben zo blij met ‘m. Hij heeft na Omaha niks meer gedaan en dan toch zo’n proef lopen. Ik kan niet anders dan dik tevreden zijn”, vertelt Madeleine Witte-Vrees na haar Grand Prix in Rotterdam waarvoor ze een score 75,66% ontving en daarmee het beste Nederlandse resultaat neerzette en tweede werd achter Laura Graves en Verdades.

‘Gewoon rijden!’

Over haar eigen rugproblemen, waardoor ze onlangs het CDI in Roosendaal moest afzeggen, wil Witte-Vrees het liever niet hebben. “M’n rug en been kunnen beter, maar ik ga proberen om me daar de komende maanden niet al te druk over te maken. Gewoon rijden!”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook