Ga naar hoofdinhoud

Mooie scores in nationale dressuurrubrieken Den Bosch

Joyce Heuitink met Gaudi Vita - Foto: Melanie Brevink-Van Dijk

Naast de WB-kür werden gisteren op Indoor Brabant küren gereden in drie nationale dressuurrrubrieken. In deze rubrieken was naast de eer ook een groeibriljant van Gassan Diamonds te verdienen. In de rubrieken Z2 en ZZ-licht waren Dana van Lierop en Joyce Heuitink goed voor de winst en in de rubriek Pony's D-Z2 was de winst voor Danique Swinkels.

Bij de pony’s lagen de scores van de nummer een en twee heel dicht bij elkaar. Evi van Rooij kreeg voor haar kür met King Stayerhof´s Jango (v. Kosmo) in totaal 75,042% en dat was net niet genoeg om Swinkels met Golden Saco (v. Orchard D´avranches) van de zege te kunnen houden. Het duo won de kür met een resultaat van 75,125%.

Paarden Z2

Bij de paarden in de rubriek Z2 was het verschil tussen de nummer een en twee iets groter. Van Lierop kreeg voor haar kür met Dodge Raider (v. Desperados) een totaal van 75,333%. Daarmee verwees de amazone Thalia Rockx met Gerda Nova de la Fazenda (v. Romanov) met hun score van 74,625% naar de tweede plek.

ZZ-Licht

In het ZZ-licht ging Joyce Heuitink er met Gaudi Vita met de zege vandoor. De Apache-zoon danste onder zijn amazone naar een resultaat van 74,875%. Het duo werd gevolgd door Ainhoa Prada Ortiz met Vendetta, die 73,958% kregen van de jury.

 

Klik hier voor de uitslagen bij de pony’s
Klik hier voor de uitslagen in de Z2
Klik hier voor de uitslagen in de ZZ-Licht

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook