Ga naar hoofdinhoud

Rath maakt Totilas-fanpagina

Matthias Alexander Rath met Totilas
Er waren al heel wat fan- en aanverwante pagina's voor en over Totilas op Facebook. Sinds het Duits kampioenschap in Balve is daar dé officiële fanpagina van Totilas bijgekomen, bijgehouden door Matthias Alexander Rath.

Op de profielpagina van Totilas werden gelijk al wat foto’s en nieuwtjes van Balve gepubliceerd.

Bekijk hier de officiële Facebook-fanpagina van Totilas.

Bron: Horses

2 reacties op “Rath maakt Totilas-fanpagina

  • petra

    Nog even en er komt ook een cd met de muziek “Totilas is my best friend” enz, de kleren waren er al, denk dat er vast ook nog wel een Totilas strip komt haha. Totilas moet volgens mij zijn geld op een andere manier terug verdienen.. Vind het toch wel grappig allemaal

  • Met@

    Hahaaah Petra Ja…FIJN toch voor Totilas,zit Matthias de hele dag achter de PC vragen te beantwoorden en foto’s te downloaden 😉
    En zijn hele groomingteam en familie zitten al de merchandise in te pakken en te versturen..track and trace selectvracht van Totilas deodorant,sieraden van Totilas haar,Totilas condooms,Zwarte Henna voor paarden,Totilas drop,Black Velvet Totilas mascara,Zwarte Toti balletpakjes en niet te vergeten met het oog op de EK voetbal, twee zwarte Totilas (voet)ballen gratis bij uw bestelling van een Schockemöhle Sports Totilas statiedeken….
    Één ding , Totilas is en blijft een fantastisch “fenomeen” en de ruiter die hem berijdt zal het echt moeten verdienen ,wil hij zijn bijzondere kwaliteiten prijsgeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.