Ga naar hoofdinhoud

Bram Chardon tevreden met eerste rit

Voor team Nederland ging Bram Chardon als eerste van start in de dressuur. Hij kwam met 46,37 strafpunten de ring uit en was daar naar eigen zeggen 'best tevreden' mee. Voorlopig neemt de jonge menner de tweede plaats in, achter de Amerikaanse Misdee Wrigley-Miller. 

“Het was niet zo goed als in Aken, mijn linker voorpaard keek wat naar het publiek dat hier allemaal aan één kant van de ring staat, maar ik ben er voor nu tevreden mee”, liet Chardon na afloop weten.

Voor het team komen vader IJsbrand Chardon en Koos de Ronde nog aan start.

Live uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ruiters in Oranje

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook