Ga naar hoofdinhoud

Isabel Cool uitgebeld wegens onregelmatigheid Aranco

Isabel Cool met Aranco V Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Zojuist werd Isabel Cool in de Grand Prix op het EK in Rotterdam door het hoofd van de jury, de Française Isabelle Judet, uitgebeld. Het paard Aranco (Ferro x Ramiro) van de Belgische was onregelmatig en vlak voor het oprijden van de laatste middellijn klonk het belsignaal. Aranco is het derde paard die is uitgebeld in de Grand Prix.

De jury liet Isabel Cool en Aranco lang doorrijden. Na de laatste uitgestrekte draf viel toch het doek voor de Belgische combinatie. Aranco liet al eerder in de proef onregelmatige passen zien.

Na Lights Of Londonderry van de Française Charlotte Chalvignac en Quater Back Junior van de Luxemburger Nicolas Wagner is Aranco het derde paard die uit de strijd werd gehaald.

Lees hier over de uitsluiting van Lights of Londonderry.

Lees hier over de uitsluiting van Quater Back Junior.

Bron Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook