Ga naar hoofdinhoud

Stephex en Jong BWP gaan samenwerken

Stephex wordt partner van het Jong BWP team. Beide partijen gaan de samenwerking aan bij het WK Young Breeders in Oostenrijk. 

Het WK Young Breeders vindt twee keer per jaar plaats en wordt georganiseerd door een gastland. Bij dit evenement komen er meer dan 200 jonge fokkers bij elkaar van over de hele wereld. Van 18 tot en met 21 juli is Jong BWP voor de achtste keer van de partij om aan dit evenement deel te nemen.

Deelnemers

De deelnemers van Jong BWP aan deze bijeenkomst zijn op 22 mei bekend gemaakt. Anouck Deneus, Emile Vandorpe en Manon Sterkmans nemen voor de eerste keer deel. Guillaume Sterkmans zit voor de derde keer in het team. Ellen Schepers is de jongste deelnemer en neemt deel als junior. De coach is Geert Scheepers die er voor de zesde keer bij is.

Bron: Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook