Ga naar hoofdinhoud

HK Holstein: Volg de keuring live

Foto: Paardenkrant-Horses.nl/Rick Helmink
De Holsteiner keuring begint vandaag in Neumünster en is live te volgen via ClipMyHorse.tv. Terwijl Casall zelf dit weekend kans maakt op het winnen van de Longines Global Champions Tour finale, belooft de Holsteiner keuring een waar Casall-feestje te worden met maar liefst tien van zijn zonen in de collectie. Ook staat hij dertien keer als grootvader op papier. Drie keer aan moederszijde en via zijn zonen Cascadello I (7), Connor (2) en Clarcon.

De door Joop Aaldering en Kyra Swelheim gefokte  Uriko (v. Untouchable) heeft drie zonen op de keuring. Van vader Untouchable mag een zoon op de keuring verschijnen. Ook de KWPN-hengsten Numero Uno (2), Kannan, Plot Blue, Zhivago en Zirocco Blue VDL zijn vertegenwoordigd.

Van Nederlandse fokkers komen cat.nr 11 Casoro (Casall x Corofino I, fokker Niko Schulpen uit Mariahoop), cat.nr 12 Checkmateking (Casall x Landjunge, fokker en eigenaar: WW Stables, Meijel) en cat.nr 39 Denton (Diamant de Semilly x Contendro I) werd gefokt bij Ronald Nowee.

Programma

De keuring begint donderdag met de presentatie op de straat, gevolgd door het longeren van de dressuurhengsten en de stapringen. Op vrijdag staat het vrijspringen op het programma en zaterdag wordt bekend gemaakt welke hengsten goedgekeurd worden en vervolgens worden de hengsten geplaatst. De keuring wordt afgesloten met de veiling. Klik hier voor het volledige programma. 

Klik hier voor de collectie. 

Klik hier voor livestream van ClipmyHorse.tv. 

Klik hier voor de collectie op HorseTelex. 

Klik hier voor meer informatie. 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.