KWPN Hengstenkeuring 2018 wordt afgesloten met ‘Symphonica Horse Show’

Het voorlopige programma voor de KWPN Hengstenkeuring 2018 is gepubliceerd. Ten opzichte van vorig jaar zijn er weinig wijzigingen in het programma van de keuring, die komend jaar van woensdag 31 januari tot en met 3 februari plaatsvindt in Den Bosch. Opnieuw heeft het KWPN er voor gekozen om de keuring zaterdagavond af te sluiten met een show: de Symphonica Horse Show. 

Wat deze show in gaat houden is nog niet bekend. Vorig jaar sloot de KWPN hengstenkeuring voor het eerst af met een show: Valegro nam afscheid van het Nederlandse publiek in Den Bosch.

Het programma is nog grofweg hetzelfde: woensdag en donderdag de springhengsten (met ’s avonds het sportprogramma voor goedgekeurde springhengsten), vrijdag de dressuurhengsten (met ’s avonds het sportprogramma voor goedgekeurde dressuurhengsten) en zaterdag een gemengde dag (dressuurhengsten, Geldersen, tuigpaarden) en ’s avonds dus een show.

Bekijk hier het voorlopige programma van de KWPN hengstenkeuring 2018

Entreeprijzen

Ook de entreeprijzen voor de hengstenkeuring zijn inmiddels bekend. Ten opzichte van 2017 zijn er geen prijswijzigingen:

De entreeprijzen (in de voorverkoop)

Voor KWPN-leden:
Woensdag: 16,00 euro
Donderdag: 25,75 euro
Vrijdag: 29,75 euro
Zaterdag: 29,75 euro
Passe-partout: 89,00 euro

Voor niet-KWPN-leden:
Woensdag: 18,00 euro
Donderdag: 31,00 euro
Vrijdag: 35,00 euro
Zaterdag: 35,00 euro
Passe-partout: 105,50 euro

Bron: KWPN.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.