Ga naar hoofdinhoud

New Forest-hengst Burley Phantom gestorven

Foto De Paardenkrant

Op dertienjarige leeftijd is de New Forest dekhengst Burley Phantom gestorven aan de gevolgen van koliek. Alle pogingen om hem te kunnen behouden, mochten niet baten.

De zoon van Luckington Sportaide kwam ter wereld bij Gill Wright op de Burley Stud in Engeland. De bruine was in bezit van Jan Kemkers te Roderesch, waar hij ook ter dekking stond. De hengst was M2 dressuur en M springen.

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Eén reactie op “New Forest-hengst Burley Phantom gestorven

  • fred scholliers

    Aan jan en jetske het spijt me dit te moeten horen dit zijn altijd zeer droevige zaken.financieel maar vooral emotioneel is dit een groot verlies .onlangs zijn wij Ten ankers Bileander verloren hij stond wel niet meer bij ons maar het deet tochwel iets met een ons toen we dit te horen kregen.We wensen u veel sterkte in deze droeve dagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook