Ga naar hoofdinhoud

Pavo Cup Brabant: 85 punten voor zesjarige Grand-Charmeur en Jonna Schelstraete

Grand-Charmeur (v. Apache) met Jonna Schelstraete
85 punten vergaf de Pavo Cup-jury aan de zesjarige Grand-Charmeur (Apache x Cocktail) met Jonna Schelstraete. De door Th. Heeren uit Odiliapeel gefokte ruin imponeerde in galop en bewoog met veel techniek in de benen en Schelstraete kreeg van de jury een compliment voor de africhting. Bij de vijfjarigen kwam een (voor Brabantse begrippen) treurig groepje binnen, waarbij de hoogste score (76) was voor Helena (v. Florencio) onder Melanie van Vijfeijken. Bij de vierjarigen was Ibeaulina (v. Charmeur) met José van Haaren de beste met 78 punten.

In beide leeftijdscategoriën mogen drie paarden door naar de halve finale op de KWPN kampioenschappen in Ermelo. Bij de zesjarigen waren dat (naast Grand Charmeur) Geronimo (Bordeaux x Gribaldi) met Floor van Kempen en George (Johnson x Chronos) met Joyce Lenaerts. Bij de vijfjarigen ontvingen Heracles (Jazz x Don Schufro) met Pim Candel en Helle Belle Norene (Charmeur x Krack C) een ticket.

Vier paarden naar halve finale bij vierjarigen

Ook bij de Brabantse vierjarigen geen enorme uitschieters. Naast Ibeaulina mogen ook de Everdale-nakomelingen Izzy-V (mv. Krack C) met Sanne Verzendaal en Inferno (mv. Trento B) met Joyce van Opbergen en de Bon Bravour-dochter Ireina C (mv. Jazz) met Joyce Lenaerts door naar de halve finale.

Startlijst en uitslagen (zodra beschikbaar hier te vinden)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook