Ga naar hoofdinhoud

330.000 euro voor De Niro-zoon

Dexter (v. De Niro) - Foto: Klosterhof Medingen

Op de veiling van Klosterhof Medingen viel voor de vierjarige Dexter (v. De Niro) de hamer op 330.000 euro. De grootramige zwartbruine ruin is aangeschaft door een gerenommeerde dressuurstal Duitsland. Bij de veulens waren de nazaten van Borsalino zeer gewild.

Het De Niro-bloed was gewild bij de rijpaarden. De vijfjarige Hot Shot (v. Hot Spirit) , met twee maal De Niro in de afstamming, veel geld op. Voor 280.000 euro betrekt hij een dressuurstal in Nederland. De gemiddelde prijs voor de 22 geveilde rijpaarden kwam uit op 77.000 euro.

De hengst Borsalino leverde de twee duurste veulens. Het hengstveulen Backstage (mv. De Niro) werd op 120.000 euro afgeslagen en blijft in Duitsland. Voor Bitter Lemon (mv. Danone I) werd door een Deense koper 70.000 euro neergeteld. De veulens brachten gemiddeld 17.500 euro op.

Klik hier voor de volledige veilingopbrengst

Bekijk hier de video van veilingtopper Dexter

Het duurste veulen Backstage

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook