Ga naar hoofdinhoud

Twee paarden dood: Verdachte opgepakt voor brandstichting

In de nacht van 3 op 4 december was er brand in een stal aan de Vinkebrug in het Noord-Hollandse Halfweg. Door het vuur kwamen twee paarden om het leven. Nu is een 53-jarige man uit Spaarndam aangehouden die wordt verdacht van brandstichting.

Door camerabeelden en sporen kon de politie de man uit Spaarndam aanhouden. De politie gaat verder met het onderzoek en de verdachte zit vast.

Bron: HaarlemsDagblad

 

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook