Ga naar hoofdinhoud

Laura Bucher achtste in 120km voor Young Riders en Junioren

Foto: Lonneke Ruesink

De Eerbeekse Laura Bucher was de beste Nederlandse en de best buitenlandse achter de Fransen in de 120km endurancewedstrijd voor Young Riders en Junioren in Fontainebleau. Gisteren reed de bijna 16-jarige amazone op Valinor Park Tripoli de rit in 6 uur en ruim 24 minuten en werd daarmee achtste.

Laura Buchler eindigde de rit in 6:24:40 en reed een gemiddelde snelheid van 19,34. Zonder problemen kwam zij met de in Australië gefokte Valinor Park Tripoli over de meet. Ook Imke Lamsma en Jorrit Koopmans legden de 120 km af. Zij werden respectievelijk 24ste en 25ste. De Fransman Paul Vandekerkhove won de wedstrijd met bijn twee minuten voorsprong op zijn landgenoot Alexis Lagarde.

De overige deelnemers aan endurancewedstrijd in Fontainebleau speelden geen rol van betekenis.

In de landenwedstrijd over 160km won het team van Bahrein voor Frankrijk en België.

Klik hier voor de resultaten.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook