H&M All In terug in training

Peder Fredricson met All In. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Eind vorig jaar werd H&M All In (v. Kashmir van ’t Schuttershof) getroffen door een koliekaanval. Een operatie volgde waardoor de ruin, die onder zijn ruiter Peder Fredricson naar de zilveren medaille in Rio sprong, een tijd op rust stond. Inmiddels is de training hervat. 

De koliekachtige verschijnselen werden veroorzaakt doordat de dikke darm af en toe drukte op een band die tussen de milt en nieren loopt. Door middel van een kijkoperatie is de Kashmir van ’t Schuttershof-nakomeling hieraan geopereerd.

Rentree

Na de geslaagde operatie en een periode van herstel werkt de combinatie toe naar een rentree in de wedstrijdring. Met de eerste springtraining lijkt het duo daarmee goed op weg te zijn.

Bekijk hier de eerste sprongen van het duo sinds de operatie:

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.