Ga naar hoofdinhoud

Nederlanders succesvol in Moorsele

Onze landgenoten zijn vandaag goed op dreef in het Belgische Moorsele. Bart Bles, Kim Emmen en Jarno van Erp reden vandaag al in de prijzen. Met straks alleen nog de 1,45m proef waarin ook een aantal Nederlanders aan de start verschijnt.

Vanochtend kwamen eerst de vijf- en zesjarigen aan bod. Bart Bles reed in deze rubriek de zesjarige Hero Vigo (v.Vigo D’Arsouilles) naar een elfde plaats. De winst in de rubriek ging naar de Belgische Rachel Steffen met Guelfo (v.Grey Top).

1,40m rubriek

In de 1,40m rubriek van vanmiddag kwam het beste Nederlandse resultaat op naam van Kim Emmen. Emmen reed met Audi’s Wizard (v.Lupicor) een ronde in het twee fasen voor een podiumplek, maar moest genoegen nemen met de vierde plaats. Jarno van Erp had als een na laatste starter nog een kans om de op het moment in topvorm verkerende Koen Vereecke van de troon te stoten. Van Erp reed een goede ronde met Bon Giorno Go (v.Tygo), en mocht uiteindelijk opstellen op een zesde plaats. Vereecke en Diadarco van Evendael Z (v.Diamant de Semilly) bleven onverslaanbaar en mocht de hoogste trede van het podium bestijgen. Bart Bles eindigde in deze proef met Pandora (v.Perigueux) op een elfde plaats.

Bekijk hier de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook