Ga naar hoofdinhoud

Dutch Masters in Den Bosch nu onderdeel Rolex Grand Slam

Leopold van Asten, hier met Zidane Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Tijdens de Dutch Masters, gehouden begin maart in de Brabanthallen in Den Bosch, wordt dit jaar voor het eerst ook gestreden om de prestigieuze Rolex Grand Slam prijzenpot. Bovenop de prijzen van de vier losse wedstrijden, is er een bonus van een miljoen euro voor de ruiter die drie van de vier wedstrijden weet te winnen. Deze bonus wordt verdubbeld als dezelfde ruiter alle vier de wedstrijden wint.

Voorzitter van de Dutch Masters, Anky van Grunsven: “We zijn erg blij dat we nu onderdeel zijn van de prestigieuze Rolex Grand Slam. Het is een eer naast CHIO Aken, CSIO Spruce Meadows ‘Masters’ en CHI Genève en we kijken uit naar een mooie Grand Prix op zondag”.

Harrie Smolders, nummer twee van de wereld, reageert ook op het nieuws: “Wat een fantastische kans om mee te doen aan een van de Majors in mijn eigen land. Ik ben erg enthousiast dat de Dutch Masters nu een onderdeel is van de Rolex Grand Slam en zal er alles aan doen deze wedstrijd te winnen”.

Deelnemers

Eind februari kwam in het nieuws dat Kent Farrington de Dutch Masters moet laten schieten vanwege een gebroken been. Voor Nederland komen onder andere Harrie Smolders en Michael van der Vleuten aan start. Bekijk hier de volledige deelnemerslijst.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/World of Showjumping

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Eén reactie op “Dutch Masters in Den Bosch nu onderdeel Rolex Grand Slam

  • Marcel Dufour

    Dit zijn vruchteloze pogingen om enige tegenstand te bieden aan het circuit van Tops, de GCT.

    Kansloos op deze manier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook