Ga naar hoofdinhoud

Gaudiano wint GP Madrid

De CSI5* Grote Prijs van Madrid, beter bekend als de Copa del Rey, werd vanmiddag gewonnen door de Italiaanse ruiter Emanuele Gaudiano. Fransman Patrice Delaveau werd tweede, gevolgd door de Britse routinier John Whitaker.

In totaal kwamen er elf combinaties aan de start in de tweede ronde. Gaudiano startte de elfjarige Cornet Obolensky-nakomeling Cocoshynsky en zette een rappe eindtijd van 51.53 seconden weg. Oriënt Express HDC (v. Quick Star), die na een blessure sinds kort weer terug is in de ring, klokte met zijn ruiter Delaveau 52.73 seconden, wat hen een tweede plaats opleverden.

Whitaker pakte de derde plaats met Argento (v. Arko III), waarmee hij begin dit jaar nog de GP van Amsterdam won. De Amerikaanse Kent Farrington zadelde Ambler Gambler (v. Colander) en bezette daarmee de vierde plaats, voor de Canadese Tiffany Foster en de KWPN gefokte Victor (v. Elmshorn).

In deze tweede ronde kwamen geen Nederlanders aan de start. Harrie Smolders en Exquis Walnut de Muze (v. Nabab de Reve) zetten de beste Nederlandse prestatie neer door als dertiende te eindigen. Gerco Schröder besloot met Quasimodo Z-merrie Zamora voortijdig af te groeten.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook