Ga naar hoofdinhoud

Joy Lammers net naast podium 1,40m Treffen

Joy Lammers hier met Taura van de Broekkant.

Joy Lammers greep vanochtend in de 1,40m rubriek met joker net naast een podiumplaats. De winst in de rubriek ging met Lily Freeman-Atwood mee naar Groot-Brittannië. Caroline Devos-Poels pakte nog twee top twaalf klasseringen in de proef.

De Nederlanders voelen zich goed op de wedstrijd van Glock in Treffen. Vanochtend eindigden Gerco Schröder en Jur Vrieling al in de top van het klassement, nu was het de beurt aan Joy Lammers. De Nederlandse reed met Froukittaire (v.Emilion) foutloos en haar tijd van 47,32 leverde haar een mooie vierde prijs op.

Top twaalf

De overwinning kwam op naam van de Britse Lily Freeman-Atwood. De amazone hield de nul op het scorebord en klokte met Karibou Horta 45,03, wat uiteindelijk genoeg was voor de winst. Caroline Poels-Devos reed met twee paarden de top twaalf binnen. Met Carpe Diem DV Z (v.Contact vd Heffinck) werd onze landgenote tiende en met Julyssi van Orti (v.Cicero Z) elfde.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook