Ga naar hoofdinhoud

Kijk hier de ritten van Team Oranje terug

De equipe van Rob Ehrens gaat na de eerste dag van de olympische landenwedstrijd aan de leiding. Jeroen Dubbeldam, Maikel van der Vleuten en Harrie Smolders bleven foutloos, waardoor de mislukte rit van Jur Vrieling geen gevolgen had voor Team Oranje.

Jeroen Dubbeldam en Zenith wisten op geweldige wijze de openingsscore voor Oranje neer te zetten. Zenith kwam niet in de buurt van het hout en hield nu ook zijn voeten droog.

Maikel van der Vleuten reed vandaag opnieuw foutloos rond, ook al aaide Verdi over de de balk van de uitsprong van de laatste dubbel. Goed voor de de tweede foutloze ronde voor Oranje.

De geweldig springende Emerald hielp Nederland aan derde foutloze rit. Zeer kundig reed Harrie Smolders de meewerkende voshengst in het rond en het duo had geen enkel probleem onderweg.

Een onverdiende kater voor Jur Vrieling. Zirocco Blue is het vertrouwen kwijtgeraakt in Rio en liet het net als gisteren afweten op de driesprong. De altijd zo succesvolle combinatie verliet met gebogen hoofd de piste.

Klik hier voor de ritten van Team Oranje.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/NOS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook