Ga naar hoofdinhoud

Koen Vereecke verkoopt GP-winnaar

Koen Vereecke, hier met Fetard de la Pomme. Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Voormalig Belgisch kampioen Koen Vereecke heeft een van zijn Grand Prix-paarden verkocht. Het gaat om Ina van de Nieuwburghoeve (Nabab de Reve x Coriano). Khaled Abdulaziz Al Eid uit Saoedi-Arabië is de nieuwe eigenaar en ruiter van de negenjarige BWP-merrie.

Koen Vereecke won met Ina van de Nieuwburghoeve afgelopen juli op Knokke Hippque een 1,40 m en de twee sterren Grote Prijs.  In het voorjaar pakte het duo de zege in het 1,50 m op de Z-Tour in Lanaken.

Khaled Abdulaziz Al Eid debuteerde vorige week op CSI Roosendaal met zijn nieuwe troef. De ruiter bracht eerder ook de SF-hengst Old Chap Tame (v. Carthago) uit, die voorheen werd gereden door Edwina Tops-Alexander.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook