Ga naar hoofdinhoud

Kuipers wederom in top drie LR proef CSI Carmona

Doron Kuipers hier met F.Termie R12 - Foto: Marinella Offerman

In het regenachtige Carmona reed Doron Kuipers vandaag net als gisteren de top drie binnen in de Longines Ranking proef. In de direct op tijd proef reed Doron vandaag een mooie ronde en steeg boven de 1,45m hindernissen uit.

Kuipers leek de Cantos-zoon Freestyle de ring binnen te rijden met een doel voor ogen: vlot en alles in de lepels laten liggen. Dit lukte de Nederlander door een foutloze ronde neer te zetten in een tijd van 68,66 seconden. Dat het sneller kon, bewees Captain Geoff Curran met Hallowberry Cruz (v.Cruising). De Ier zette een supersonisch snelle tijd neer van 62,88 seconden en eiste de overwinning op.

Top drie

Een tweede plaats was er voor Louise Whitaker met Ruby VIII (v.Balou du Rouet). Whitaker reed een tijd van 66,64 seconden, wat de Britse amazone net achter Curran plaatste. Onze landgenoot Kuipers eindigde met zijn tijd op een mooie derde plaats. In het 1,35m van vandaag belandde Anouk de Ruijter ook in de top drie. Met Quantas 15 (v.Quintero) behaalde de Ruijter een mooie tweede plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook