Ga naar hoofdinhoud

Michel Hendrix vijfde in hoofdrubriek Opglabbeek

Michel Hendrix. a href="http://www.arnd.nl/search/search.php?voorkeur=Ja" target="_blank" rel="nofollow">Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De hoofdrubriek op de openingsdag van het CSI in Opglabbeek werd door het grote aantal deelnemers in twee groepen gesplitst. In de tweede 1,40m-groep reed Michel Hendrix de KWPN-merrie Fjury V (v. Numero Uno) naar de vijfde plaats. De Colombiaan Santiago Diaz Ortega won de rubriek. In de eerste groep was Lisa Nooren met VDL Groep Centora de Wallyro (v. Cento) de beste Nederlander op de negende plaats. 

In groep twee voerde Santiago Diaz Ortega op de tienjarige Carlson (v. Calido I) het klassement aan met een foutloze ronde in 53,85 seconden. Achter hem sloten de amazones Charlotte Bettendorf en Emma Augier de Moussac aan. Bettendorf had Julysse (v. Epleaser Van ’T Heike) onder het zadel en was slechts twee tiende langzamer dan de Colombiaan. Op weer twee tiende volgde de Tsjechische Augier de Moussac op Rubio Monocoat Electric (v. Ukato). Michel Hendrix reed een tijd van 55,62 seconden met de achtjarige Numero Uno-dochter Fjury V en verzekerde zich van de vijfde plaats.

Karaevli sterk met KWPN’er Daydream

Omer Karaevli won de eerste 1,40m-groep met met de Colman-zoon Daydream uit de fokkerij van Stal Roelofs. De Turkse ruiter dwong de altijd snelle Marlon Modolo Zanotelli met Rock’N Roll Semilly (v. Diamant de Semilly) naar de tweede plek. Het verschil was drie tiende van een seconde.

Nooren, Poels en Greve nul

In deze groep reden zowel Lisa Nooren met VDL Groep Centora de Wallyro en Aniek Poels met Quick Hamlet (v. Quick Lauro Z) zich in de top tien met hun negende en tiende plek. Ook Willem Greve bleef met zijn topper Carambole (v. Cassini I) foutloos en werd dertiende.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook