Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers Jr. onverslaanbaar in Drammen

Foto De Paardenkrant

De Grand Prix, de Silver Tour, de Gold tour, Big en Small de overwinningen vliegen Piet Raijmakers dit weekend om de oren. De Brabander schreef de afgelopen dagen proef na proef op zijn naam, met als kers op de taart vanmiddag de Grand Prix van Drammen. Het is het weekend van de Hollanders. Waar Wout-Jan van der Schans gisteren heer en meester was in Marignano, is ook Piet Raijmakers Jr. onverslaanbaar. 

Vanmiddag was hij de snelste in de barrage van de Big Gold Tour Grand Prix over 1.45m met Van Schijdel’s Eclips (v. Winningmood van de Arenberg). Met een foutloze ronde in 31.94 was hij alle Noorse concurrentie de baas en verwees ze naar de tweede tot en met zesde plek.

Cornelia Emilie Kasin deed met Lacosta een goede poging de tijd van Raijmakers  te kloppen, maar klokte 32.70, niet genoeg voor de overwinning. Op drie eindigde Line Karlsen Raaholt met Diego Forever in 33.23 seconden.

Met Casper 150 plaatste Ida Johansen zich als vierde in 36.24 en op vijf stond Ole Kristoffer Meland, die met Buckle Up een tijd van 32.04 reed.

Klik hier voor de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook