Ga naar hoofdinhoud

Speedproef voor Scott Brash

Scott Brash en Ursula XII. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In Madrid snelde Scott Brash deze middag met Hello Annie door de finish in 55.79 seconden, net als op zaterdag bezette hij de eerste plaats. Hij liet daarmee  Luca Maria Moneta achter zich, net als Doda de Miranda. Met de tienjarige Contendro-dochter ging Brash als een van de laatste combinaties aan start in de 1.45m proef, maar wist zich met zijn handige stuurwerk in een bloed snelle tijd naar de eerste plaats te rijden. 

Daarmee ging hij over de tijd van de Italiaan Moneta en Jesus de la Commune (v. Diamant de Semilly) heen. Met 57.10 werden zij tweede. Op drie stond de Braziliaan Doda de Miranda met AD Argos (v. Padinus), zij kregen een tijd van 59.21. De vierde plaats was voor de Oekraïense Cassio Rivetti. Met Chacco-Blue nakomeling Chataga zette hij 61.67 op de klok.

Eiken Sato werd vijfde met Q Royal Palm Z (v. Quidam de Revel). De Jappaner die voor het Stephex-team aan de start verscheen reed in 61.69 rond. De beste Nederlander was Harrie Smolders met de in goede vorm verkerende Regina Z (v. Rex Z). Vrijdag werd de combinatie tweede in de GCT 1.50m proef. Nu werden zij tiende in 67.13.

Klik hier voor de uitslagen met video’s.

Bron: Horses

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook