Ga naar hoofdinhoud

Oranje top drie in CSI1* GP Wierden

Remco Been op NIC Assen 2014. Foto: Kitty Nijholt

Remco Been was zojuist op Outdoor Wierden met Casper XXI goed voor de snelste foutloze barragerit. Het duo kwam in 35.57 seconden aan de finish en eiste daarmee de overwinning op.
Robert Vos werd tweede in dit parcours over 1.30m en Joyce Haselbekke mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Achttien combinaties mochten zich melden voor de barrage van deze rubriek.
Vos zadelde de achtjarige Dinky Boy en stuurde de zoon van Lucky Boy in 36.35 seconden rond. Hij bleef hiermee net voor Haselbekke, die met Waterloo in 36.66 seconden finishte.

De rest van de top 5 werd compleet gemaakt door Vasco Campana met Zantura uit Italië en William Funnel met Billy Chatter uit Groot-Brittannië. Beiden bleven foutloos, Campana finishte in 37.24 seconden en Funnell kwam in 37.98 seconden over de eindstreep.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook