Ga naar hoofdinhoud

Beerbaum’s Chaman neemt afscheid voor thuispubliek

Ludger Beerbaum met Chaman

Op CSI Riesenbeck neemt Ludger Beerbaum’s Chaman (v. Baloubet du Rouet) afscheid van de internationale springsport. Dat doet hij aanstaande vrijdag, voor het thuispubliek.

De Baloubet du Rouet-zoon, die werd gefokt door BOA Agriculture in Enschede, kwam in 2011 onder het zadel van Beerbaum. Daarvoor werd de hengst gereden door Luciana Diniz.

De combinatie kende een zeer indrukwekkende carrière, met onder andere internationale overwinningen in Münster en Lyon. In 2014 werden ze tweede in de Wereldbekerfinale in Lyon.

Mooie gelegenheid

“Chaman wordt over drie maanden negentien jaar oud en het is een mooie gelegenheid om hem hier voor het thuispubliek afscheid te laten nemen”, laat Beerbaum weten op zijn website.

De hengst blijft beschikbaar via het dekstation van Beerbaum.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ludger Beerbaum

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook