Ga naar hoofdinhoud

Brash op snelheid naar winst in 1.50 m

Scott Brash en Intertoy Z
Foto Lonneke Ruesink

De Brit Scott Brash wist zijn concurrenten gisteren in het 1.50 m in Lausanne bijna twee seconden voor te blijven in de rubriek die direct op tijd werd verreden. Hij klaarde dit klusje met de twaalfjarige ruin Bon Ami (v. Pavarotti van de Helle).

De Duitser Daniel Deusser volgde op twee met de vosruin Mouse (v. Limbus). Op de derde plaats eindigde regerend Olympisch kampioen Steve Guerdat. De Zwitserse ruiter had voor deze rubriek de elfjarige merrie Sidnay VIII (v. Quidam de Revel) gezadeld.

Maikel van der Vleuten bracht VDL Groep Verdi (v. Quidam de Revel) aan de start. Het duo bleef mooi foutloos, hun tijd van 67.34 seconden leverde een achtste plaats op. Eerder op de dag pakte van der Vleuten al een derde prijs met VDL Groep Eureka (v. Chin Chin), die hij in het 1.45 m startte.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook