Ga naar hoofdinhoud

Celebrity VDL verder onder Danielle Goldstein

Ernesto Canseco hier met Celebrity VDL - Foto: Jacquelien van Tartwijk

De in Nederland gevestigde Israelische amazone Danielle Goldstein heeft voor de internationale sport een nieuw paard in haar stallen. Dat is de tienjarige KWPN-merrie Celebrity VDL (Indoctro x Emilion) die eerder werd uitgebracht door de Mexicaanse ruiter Ernesto Canseco.

Onder Ernesto Canseco sprong Celebrity op vijfsterrenniveau, waaronder in de Nations Cup-wedstrijden van Barcelona en Gijon.

Proefperiode

Danielle Goldstein bracht de merrie vorige maand in een proefperiode uit op CSI Mijas. Bedoeling van Goldstein is om haar nieuwe troef dit seizoen op het Winter Equestrian Festival in Florida te  starten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/GrandPrixReplay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook