Ga naar hoofdinhoud

Chantal Regter wint GP Tolbert

Jupilot-nakomeling Bengel, hier met Chantal Regter Foto: Jacquelien van Tartwijk

Vijf van de 28 combinaties mochten gisteren op Indoor Tolbert terug komen voor de barrage van de Grote Prijs van Tolbert. Drie daarvan hielden de lei schoon in deze barrage en Chantal Regter was met Bucefalus met bijna een seconde verschil het snelste van de drie.

Hans de Vries was met Connection goed voor de tweede tijd in de barrage. Hij stuurde zijn de zoon van Cicero Z in 34.91 seconden over de eindstreep en Regter deed dat met haar Calvados-zoon in 34 seconden rond.
Elmar van Hoorn en Darius De W zetten de langzaamste foutloze rit neer in de barrage, wat hen de derde plaats opleverde.

Marleen Schutte en Carmel eindigden met vier strafpunten op de vierde plaats en Hans van der Kolk maakte met Britney de top 5 compleet.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook