Ga naar hoofdinhoud

Deense zege in Gold Medium Tour Drammen

Linnea Ericsson-Carey ging er zojuist in het Noorse Drammen met de overwinning vandoor in de rubriek over 1,40m direct op tijd. De Deense zat in het zadel van Pacome des Plains (v. Fetiche du Pas) en zette de snelste foutloze rit neer. Jens van Grunsven en Henk van de Pol bleven beiden foutloos in deze rubriek, maar waren niet snel genoeg voor de top tien.

Maia Stange Røsholm en Scentender waren goed voor het beste thuisresultaat in deze driesterren proef. De Noorse amazone liet de goedgekeurde Hannoveraan in 62,22 seconden over de eindstreep galopperen en dat was ruim een halve seconde langzamer dan Ericsson, die in 61,53 seconden finishte.

Verschil

Røsholm was op haar beurt wel bijna drie seconden sneller aan de finish dan Shane Carey met Exclusief. De Ierse ruiter liet de KWPN-ruin van Tygo foutloos finishen in 65,11 seconden en mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking. Hij werd gevolgd door Hasan Senturk met Condino uit Turkije en Vilde Wiik Terum met General van de Nachtegaele uit Noorwegen. Senturk kwam in 65,50 seconden aan de finish met zijn schimmelruin van Capo Cassione en Terum kwam met de Cum Laude Z-zoon in 65,70 seconden aan de finish.

Nederlanders

Jens van Grunsven en Henk van de Pol waren goed voor de beste Nederlandse resultaten in deze rubriek. Van Grunsven had La Calido gezadeld en kwam foutloos aan de finish met de Lord Lancer-zoon in 71,05 seconden. Dat leverde het duo de zeventiende plaats op. Van de Pol volgde op de voet met Willink en liet de Twister-zoon waarmee hij vorige week het CSI*2 over 1,45m in Drammen, in 71,14 seconden finishen.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook