Ga naar hoofdinhoud

Doda de Miranda wint openingsrubriek

De openingsrubriek van de zevende week van het Winter Equestrian Festival in Wellington werd gisteren gewonnen door Doda de Miranda en de KWPN-er AD Amigo B.

De ruiter stuurde de Tadmus-nakomeling in 55.16 seconden door de speedproef direct op tijd, wat hem de eerste prijs opleverde. Andrew Ramsay en de KWPN-er Welfare (v. Pacific) werden tweede met een tijd van 56.46 seconden, gevolgd door Samuel Parot en Tailormade Anna Chacca (v. Chacco-Blue) die in 57.82 seconden finishten.

Ali Wolff en de Chamberlain Z-nakomeling Artemis werden vierde in dit 1.45m hoog parcours, door een tijd neer te zetten van 58.25 seconden. Vijfde in dit klassement werden Catherine Pasmore en Z Canta (v. Casantos). Het duo stopte de klok op 58.51 seconden.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Horses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook