Drie Lewitz-paarden in top 10 GP München - Horses.nl Ga naar hoofdinhoud

Drie Lewitz-paarden in top 10 GP München

Tailormade Chaloubet en Sören Pedersen - Foto: Equitaris.de
Gestüt Lewitz staat zo vaak bij paarden op het papier als fokker, dat het bijna geen nieuws meer is als een Lewitz-paard ergens iets wint. Maar drie paarden van één en dezelfde fokker bij de beste 10 in dezelfde Grote Prijs, dat blijft bijzonder. Zelfs als die drie paarden uit de 'paardenfabriek' van Paul Schockemöhle komen. 

Een paar weken geleden was dat al het geval in de 5* Grote Prijs van Coapexpan, dit weekend werd het succes iets dichter bij huis gevierd. In de Grote Prijs van Beieren op Pferd International München (CSI3*) werd Macao (Baloubet du Rouet x Caridor) met Torben Köhlbrandt 3e, Chacco Boy (Chacco-Blue x Pit I) met Mariann Hugyecz 4e en Sören Pedersen stuurde Tailormade Chaloubet (Chacco-Blue x Baloubet du Rouet) naar de 7e plaats.

Pénélope Leprevost wint

De winst in de Grote Prijs ging naar Pénélope Leprevost met Vancouver de Lanlore (Toulon x Le Tot de Semilly). De hengst die eerder 1,60m sprong onder Romain Duguet is sinds dit voorjaar onder het zadel bij Leprevost, na haar breuk met  Geneviève en Dominique Mégret van Haras de Clarbec. Al een paar keer zaten Leprevost en Vancouver er vooraan bij, maar dit is de eerste grote winst. Met de zege streek de Franse 12.500 euro op. Tweede werd de Duitser Patrick Afflerbach met Ciara (v. Clearway)

Uitslag

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook