Ga naar hoofdinhoud

Driesterren Nations Cup Boedapest voor Tsjechië

De driessterren Furusiyya FEI Nations Cup in Boedapest is vandaag gewonnen door Tsjechië. In deze landenwedstrijd werd het Noorse team onder leiding van Chef d’equipe Morten Djupvik tweede. Het brons was voor de Belgische equipe.  

Zuzanna Zelinkova was in beide omlopen foutloos met Caleri II (v. Calido I). Ales Opatrny had in de tweede omloop een balk met VDL Fakir (v. Indorado), voorheen uitgebracht door Susanne Tepper. Met Danthe RDPF (v. Thunder van de Zuuthoeve) telde Emma Augier de Moussac net als teamgenoot Ondrej  Zvara met Carmen Arcus (v. Cordobes I) acht strafpunten. De overige scores van acht en 17 van deze ruiters werden het streepresultaat. Het eindresultaat voor het Tsjechische team was 20 strafpunten.

Noorwegen behaalde de tweede plek met in totaal 24 strafpunten. Het team bestond uit Ole Kirstoffer, Margrethe Hartmann, Therese Henriksen en Dag Ove Kingsrød.

Het Belgische team behaalde de derde plaats met een totaal van 25 strafpunten. Hendrik Denutte leverde de grootste bijdrage aan deze podiumplaats. Hij reed twee foutloze rondes. Quinten Bradt,  Michael van den Bosch en Pieter Clemens maakten de equipe compleet.

Bekijk hier de volledige uitslagenlijst.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook