Ga naar hoofdinhoud

Dubbeldam met Zenith aan kop in St. Lô

Update met video
Jeroen Dubbeldam SFN Zenith N.O.P. Foto: Jacques Toffi / www.arnd.nl

Een Nederlands feestje in Frankrijk vanmiddag. Jeroen Dubbeldam won de afsluitende GP wedstrijd in St Lô met SFN Zenith N.O.P. (v. Rash R). De derde plaats was voor Willem Greve en Zypria S. (v. Canturo). Ook Gerco Schröder mocht zich opstellen bij het ererondje: hij werd vijfde met Glock's Dobelensky (v. Cornet Obolensky).

Dubbeldam en Zenith hielden zich de concurrentie van het lijf met een foutloze barrage in 43,30 seconden. Daarmee won de Nederlander deze driesterren GP én ruim 11.000 euro. Zenith is sinds september weer in topvorm. Toen won de combinatie in Samorin.

Tweede werd de Belg Rik Hemeryck met Bretling du Paradis Z (v. Bamako de Muze). Hij finishte in 44,88 seconden. Greve en Zypria lieten 46,27 op de klok noteren.

Klik hier voor de volledige uitslag.

Bron: Paardenkrant – Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook