Ga naar hoofdinhoud

Eerste grote proef van Mannheim in Duitse handen

Hans- Dieter Dreher

De eerste driesterren proef die in Mannheim op het Mai-Markt Turnier werd verreden, bracht een dubbele Duitse overwinning. De eerste groep werd gewonnen door Jörg Oppermann met Lux as if en in de tweede groep won Hans-Dieter Dreher op de KWPN-er Vicarello (v. Lincoln). Beste Nederlander werd Leopold van Asten op VDL Groep Zorro (v. Emilion) op een zestiende plaats in de eerste groep.

De driesterren proef was een parcours over 1.40m direct op fouten en tijd. Jörg Oppermann reed de Ierse merrie Lux as if in de snelste tijd rond, 47.93 seconde en was daarmee ruim twee seconde sneller dan de nummer twee in de groep, Henrik Griese met Caluna (v. Cornet Obolensky). Derde werd Osiris du Goyen (v. Le Tot de Semilly) gereden door Werner Muff.

Hans-Dieter Dreher had de tweede tijd en won de tweede groep op de twaalfjarige zoon van Lincoln in 49.16 seconde. Het paard werd tot voor kort gereden door de Duitse amazone Melanie Brahner op 1.40m niveau. Johannes Ehning werd op een seconde tweede met Appearance (v. Armitage) en Timo Beck op Habicht CR (v. Heraldus) maakte in deze groep het Duitse feest compleet.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook