Ga naar hoofdinhoud

Van Erp wint opnieuw

Net als gisteren waren Jarno van Erp en Amigo GO ook vandaag goed voor de beste prestatie in de Young Riders proef over 1.30m. Het duo kwam in 37.91 seconden aan de finish van deze tweefasen rubriek en verwees Teddy van de Rijt met Itcho van 't Ruytershof naar de tweede plaats.

Van de Rijt kwam met de Lord Z-zoon in 39.27 seconden aan de finish en zij werd op de voet gevolgd door de Zwitser Henri Sturzenegger, die Valadolid in 39.44 seconden liet finishen.

Kim Hoogenraat eindigde ook in de top 5 met Dinadja. De Nederlandse amazone was met 4.23 seconden op de klok wel een stuk langzamer dan Amy Inglis met Amadeouse de Hurtebise. Het Britse duo voltooide de rit in 39.51 seconden.

Junioren

In de rubriek voor junioren over 1.25m legde Niels Bulthuis beslag op de derde plek met S.F. Zendo. Het duo finishte in 40.05 seconden in deze tweefasenproef en moest de Belgische ruiters Mathias Hazebroek en Dieter Vermeiren voor laten gaan.
Hazebroek zadelde Chivas en kwam in 36.6 seconden met zowat twee seconden verschil in de snelste tijd aan de finish en Vermeiren reed Ilias van het Hof ter Velde rond in 38.33 seconden.

Ook de rest van de top 5 was voor Belgische combinaties. Camille Demolie eindigde met Foxtrot C op de vierde plaats en Ines Aoufi werd vijfde met Catch Me Des Flaches.

Klik hier voor alle uitslagen bij de Young Riders
Klik hier voor alle uitslagen bij de junioren

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook