Ga naar hoofdinhoud

Fransen oppermachtig in Emirates Gold Cup

Kevin Staut ging er gisteren met de winst vandoor in de Emirates Gold Cup. In deze rubriek over twee omlopen op een hoogte van 1,55 m waren de Fransen heer en meester. Simon Delestre en Julien Epaillard volgden Staut op de voet en werden tweede en derde in dit wedstrijdonderdeel van de Longines Masters of Los Angeles.


Kevin Staut reed Elky van het Indihof (v. Toulon) in een snelle tijd van 35,52 seconden door de tweede omloop. Simon Delestre sprong twee foutloze omlopen met Chesall Zimequest (v. Casall Ask) maar was iets langzamer dan Staut; in een tijd van 35,79 seconden reed hij naar de tweede plaats.
Julien Epaillard maakte het Franse feestje compleet. Hij reed Safari d’Auge (v. Diamant de Semilly) in een tijd van 36,04 seconden door de finish.

Jessica Springsteen was de enige amazone die zich tussen het Franse geweld nog een beetje staande wist te houden. Zij reed Tiger Lily (v. Balou du Rouet) in een tijd van 36,28 seconden foutloos door de finish en werd daarmee vierde. Patrice Delaveau kon Springsteen net niet bijhouden en had een seconde extra nodig in de tweede omloop; in 37,27 kwam hij met Leontine Ledimar HDC (v. Lovefever II) door de finish.

Klik hier voor de uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook