Ga naar hoofdinhoud

Fredricson en All in bereiden zich voor op WEG

Peder Fredricson met H&M All In Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De winnaars van het Olympisch zilver, Peder Fredricson en H&M All In, kregen afgelopen tijd wat blessures te verwerken. Inmiddels lijkt het weer de goede kant op te gaan met de Kashmir van 't Schuttershof-zoon en bereidt het succesvolle duo zich voor op de Wereldruiterspelen in Tryon begin september.

Het duo beleefde na het winnen van de zilveren medaille een erg succesvol 2017. Met overwinningen in Hamburg, Rotterdam, Münster, Göteborg en Stockholm. Eind 2017 kwam er een keer zijde in het succes van het duo, want H&M All In werd getroffen door een koliekaanval. In maart van dit jaar werd de training na de operatie hervat.

Opnieuw rust

De twaalfjarige ruin gaf aan zijn ruiter de indruk opnieuw niet fit te zijn. Daarop heeft Fredricson besloten om het direct rustig aan te doen met H&M All in. Woensdag heeft de ruin een MRI-scan onder gaan en vrijdag bleek uit de uitslag dat er geen schade was. Fredricson laat aan Ridsport weten H&M All In de goede weg te helpen en hem rustig aan te begeleiden richting de WEG. De ruin zal constant worden gecontroleerd hoe hij het werk aan pakt.

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Ridsport

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook