Ga naar hoofdinhoud

Geschil Ben Maher vs. Phillips opgelost

Ben Maher en zijn voormalige sponsors, Michael en Emma Phillips, zijn tot een akkoord gekomen in een langdurig juridisch geschil dat eind vorig jaar voor de rechter kwam. De Britste topruiter werd aangeklaagd omdat hij volgens het echtpaar onterecht voor ongeveer £ 700.000 vorderingen had gemaakt.

In de acht jaar dat hij paarden voor hen reed, zou Maher geld achterover gedrukt hebben bij de verkoop van hun paarden. Toen de zaak openbaar werd gemaakt, beweerde Ben dat het echtpaar hem nog een flinke som geld schuldig was voor verleende diensten tijdens hun samenwerking, die in 2005 begon.

In april werd in de rechtbank de verkoop van Ben’s Olympische paard Tripple X III aan Eric Lamaze overeengekomen. Het echtpaar Phillips liet vandaag in een persverklaring weten dat de rest van het geschil buiten de rechtbank is opgelost.

Beide partijen zijn tot een akkoord gekomen wat betreft een financiële afwikkeling die door Maher moet worden voldaan. De voorwaarden van de schikking zijn vertrouwelijk, maar deze dekt alle resterende gebieden van het geschil en de juridische kosten.

Ben heeft erkend dat er aspecten waren die op een andere manier opgelost hadden moeten worden. De ruiter heeft zijn excuses aangeboden voor de ontstaande situatie en het echtpaar bedankt voor hun bereidwilligheid om de zaak op te lossen.

Bron: Horses / Horse and Hound

 

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook