Ga naar hoofdinhoud

Ironman van Klapscheut verder onder Gregory Wathelet

Gregory Wathelet heeft een nieuw paard onder het zadel. Het gaat om Ironman van Klapscheut (Sheyenne de Baugy x Cicero Z), die door Tal Milstein aan de Belgische topruiter ter beschikking is gesteld.

De negenjarige Ironman van Klapscheut werd uitgebracht in het 1,50 m. De eerste ruiter die de BWP-ruin internationaal startte was Christophe Vanderhasselt. Eind vorig jaar nam Colombiaan Mark Bluman de teugels over. Sinds afgelopen september zat Chloe Vranken in het zadel. Laatste wedstrijd van dit duo was het CSI in Lier begin deze maand.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Horseman

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook