Ga naar hoofdinhoud

Jelmer Hoekstra naar dubbel succes in Vilamoura

Jelmer Hoekstra heeft met twee van zijn paarden mooie resultaten neergezet in Vilamoura. In de 1,25m rubriek voor zesjarige springpaarden eindigde hij met For President (v. Numero Uno) op plek twee, terwijl Fast Forward (v. Zidane) op de derde plek eindigde.

Hoekstra bleef in beide omlopen van het twee fasen-parcours foutloos met For President. De Numero Uno-ruin passeerde de finishlijn na 33,96 seconden en moest hiermee Duarte Seabra en Nintenter Star (v. Nitender) voor laten. Zij reden naar de winnende tijd van 32,53 seconden. Met Fast Forward reed Hoekstra naar het derde resultaat. Ook de nakomeling van Zidane liep twee foutloze omlopen en noteerde een tijd van 34,40 seconden. De uit Nieuw-Zeeland afkomstige Lisa Cubitt eindigde op de vierde plaats met haar merrie Oaks Cajun Jitterbug (v. Asb Conquistador) in een tijd van 34,66 seconden. De Portugees Luis Sabino Gonçalves reed in het zadel van Finca S naar het vijfde resultaat in 35,84 seconden.

Net naast podium

Naast de zesjarige springpaarden kwamen vandaag ook de vijf- en zevenjarige springpaarden aan start in Vilamoura. Charlotte Verhagen zadelde Galileo van de Hagenhorst en eindigde met haar foutloze rit in een tijd van 66,64 seconden op de vierde plaats. Met Gilana Maria eindigde Verhagen met een foutloze rit van 75,87 seconden op de negende plaats. Roelof Bril kwam met Evarado (v. Dubai) aan start bij de zevenjarigen en eindigde op de zesde plaats.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook