Ga naar hoofdinhoud

Max Kühner uitgeschakeld door schouderblessure

Max Kühner met Chardonnay Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Oostenrijkse springruiter Max Kühner heeft na terugkeer van het 5*-concours in La Baule zijn schouder gebroken.

Op zijn Instagram-account maakte de Oostenrijker bekend dat hij genoodzaakt is om een sportpauze van enkele weken te nemen en hierdoor niet deelneemt aan de wedstrijd in St. Gallen.

Tryon

Op de Wereldruiterspelen in 2018 in Tryon won Kühner het tweede onderdeel van de individuele competitie met de Holsteiner hengst Chardonnay 79 (v. Clarimo Ask). Hij viel op de laatste dag net buiten de medailles.

Bron: Horses.nl/Grand Prix Replay

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu
Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook