Ga naar hoofdinhoud

McLain Ward razendsnel met Clinta

McLain Ward en Clinta Foto: Sportfot

Het was een spannende strijd in de prijs van North Rine-Westfalia, die werd beslist in het voordeel van McLain Ward. Het parcours werd verreden over twee fasen en een hoogte van 1,55 m. In de eerste fase bleven er elf foutloos. De beste dertien werden uitgenodigd voor de tweede fase.

Voor Ward met de Clinton I-dochter Clinta van start ging, was de leiding nog in handen van Cameron Hanley. De Ierse ruiter klokte met Eis Isaura (v. Tinka’s Boy) 48,49 en had daarmee een goede uitgangspositie. Ward wist daar anderhalve seconde vanaf te snoepen en Hanley moest de leiding afstaan.

Daarna deed Kevin Staut nog een goede poging met Reveur de Hurtebise HBC (v. Kashmir van Schuttershof). Met 48,16 seconden nestelde hij zich tussen Ward en Hanley.

Uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook