Ga naar hoofdinhoud

Mohammed Bassem naar overwinning CSI5* rubriek Miami Beach

Bassem Hassan Mohammed hier met Palloubet d’Halong. Foto: Amy Dragoo / www.arnd.nl

Mohammed Bassem snelde naar de finish in 55,91 seconde in 't 1,45m op de tweede Global Champions Tour-wedstrijd van dit seizoen in Miami. De Amerikaanse Kristen Vanderveen wist erin te slagen om haar 9-jarige KWPN'erBull Run's Divine Fortune (v. Padinus) in 56,08 seconde over de finish te sturen. Goed voor een tweede plaats.

Mohammed Bassem reed de 12-jarige Argelith Squid (v. Salito) in 55,91 seconde foutloos over de finish. Ondanks dat het enige tijd spannend bleef voor Bassem, mocht hij de eerste prijs mee naar huis nemen. Kristen Vanderveen deed een goede poging. Zij reed haar Bull Run’s Divine Fortune (v. Padinus) in 56,08 seconde over de finish, maar moest Bassem toch echt voor laten gaan. De Ierse Bertram Allen ging met de derde prijs naar huis. Hij reed zijn 10-jarige Izzy By Picobello (v. Cicero Z) in 56,44 seconde over de finish.

van der Vleuten

Maikel van der Vleuten kwam aan de start met Idi Utopia (v. Quasimodo Z). Hij deed met de 10-jarige BWP’er een goede poging, maar helaas gooide een balk roet in het eten. Hierdoor viel van der Vleuten buiten de prijzen.

Bekijk de volledige uitslag hier

Bron paardenkrant/horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook