Ga naar hoofdinhoud

Nieuwe troef voor Martin Fuchs

Martin Fuchs, hier in Rio met Clooney (v. Cornet Obolensky). Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Martin Fuchs heeft een nieuw paard onder het zadel. Het gaat om de achtjarige merrie Dubai Du Bois Pinchet (v. Kashmir van Schuttershof x Andiamo) die zijn sponsor familie Amar voor hem heeft aangekocht.

Dubai Du Bois Pinchet is nauw verwant aan H&M All In, die met Peder Fredricson de zilveren medaille won op de Spelen in Rio. Dubai werd gefokt uit de NRPS-merrie Zafierie. Zij is een volle zus van Fortune, de moeder van H&M All In. Daarnaast hebben zowel Dubai als All Inn Kashmir van Schuttershof als vader.

Dubai werd eerder in de sport uitgebracht door de Belgische ruiter Jelle Limbourg. Het duo kwam vorig in Lummen internationaal aan de start bij de zevenjarigen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Breedingsporthorses

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook