Ga naar hoofdinhoud

Patrick Stühlmeyer winnaar openingsrubriek

De arena van de 5*-competities in Aken is dinsdag geopend met de eerste rubriek in de Youngster Cup. Patrick Stühlmeyer reed met de achtjarige Chasmo (v. Chin Chin) naar de overwinning.

Maar liefst 23 van de 35 startende combinaties kwamen foutloos door het parcours. Met 72 seconden was Stühlmeyer de snelste. Als tweede eindigde Robert Smith met Bavi (v. Baloubet du Rouet) in 73,20 seconden. De derde plaats was voor Werner Muff met Bas II (v. Cartano).

Harrie Smolders was de hoogst eindigende Nederlander. Met Okidoki van´t Gelutt Z (v. Omar) reed hij in 80,65 seconden naar de zeventiende plaats.

Klik hier voor de resultaten.

Bron: Horses

 

Vond u dit een interessant artikel?

Dit artikel is geschreven door een van onze hardwerkende freelancers. Alle medewerkers van Horses.nl staan voor u klaar, dag en nacht om het laatste nieuws snel, vanzelfsprekend en nu nog gratis bij u te brengen. Want goede en onafhankelijke berichtgeving over alles wat er in de paardensport gebeurt snel uw op digitale scherm brengen, dat is onze passie! Maar dit kunnen we niet zonder uw steun en waardering.

Vindt u ook dat Horses.nl vrij toegankelijk moet blijven voor iedereen? Geen inlogscherm en extra clicks om uw favoriete nieuws te lezen? Transparant, open, deelbaar. Help ons om dit ook in de toekomst te kunnen waarborgen. Doneer en houd ons journalistieke platform vrij toegankelijk voor alle paardenliefhebbers!

Doneer nu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook