Ga naar hoofdinhoud

Peter Geerink op podium GP San Giovanni

Archiefbeeld Peter Geerink Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Peter Geerink en Another Pleasure eindigden gisteren op de derde plaats van de grote prijs van San Giovanni. De overwinning van dit parcours met twee rondes over 1.50m was voor de Poolse springruiter Krzysztof Ludwiczak met A New President en de tweede plek was voor Emilie Paillot uit Zwitserland.

Ludwiczak was de enige ruiter, die zonder springfouten de twee rondes voltooide. Hij kreeg enkel twee tijdfouten en won daarmee de rubriek. Paillot kreeg een springfout in de eerste omlooop, maar was met 42.49 seconden op de klok sneller dan Geerink en zijn For Pleasure-zoon. Het Nederlandse duo kreeg vier strafpunten in de tweede omloop en had 44.47 seconden op de klok.

Yannick Jorand en Luftikus S eindigden met vier strafpunten op de vierde plaats voor Bart Bles met Wolisco D.D.H.

Zaterdag was Bles met Zidane goed voor de vierde plaats in het 1.35m. De winst ging in deze rubriek naar de Italiaanse combinatie Nicola Fitzgibbon met Castleforbes Tina. En ook in het 1.40m viel hij in de prijzen, voor deze rubriek was Bontender gezadeld en eindigde het duo op de tiende plaats.

Geerink viel zaterdag ook in de prijzen, hij eindigde met Winston op de zesde plek in het 1.40m direct op tijd, waar de overwinning voor Antonio Alfonso was met Boa Vista. Kevin Jochems werd tiende met Happy Feet.

Jan Conijn was met Boeing 747 in het 1.30m op tijd net niet snel genoeg voor een podiumplaats en werd vierde. Roya Saeri en Landliebste uit Zwitserland schreven de overwinning op hun naam.

In het tweefasen 1.30m wist Kevin Jochems met Gilmore Girl de derde plaats te bemachtigen. Emilie Paillot ging er met de winst vandoor met Pakkato Alia.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Topics van dit bericht

Selecteer een topic en vind alle berichten over dit onderwerp onder "Mijn nieuws".
Lees meer over topics .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees ook