Ga naar hoofdinhoud

Piet Raijmakers jr. en Emile Tacken allebei net naast podium in Lanaken

Foto Lonneke Ruesink
In de eerste 1.45m rubriek van vandaag in Lanaken, het tweefasen parcours, werd Emile Tacken vierde in 31.64 seconden met Another Lady. In de tweede rubriek, met barrage, was het Piet Raijmakers jr. die net naast het podium eindigde. Hij zat in het zadel van van Schijndel's Valentino en legde een foutloze barrage af in 42.38 seconden.

Denis Nielsen ging er in de tweefasen proef met de winst vandoor, de ruiter uit Duitsland was met de achtjarige Quintana de Capitol exact 0.01 seconden sneller dan James Paterson-Robinson met de twaalfjarige Queen Luca. Het Australische duo finishte in 31.04 seconden.
Michael Jung was met de tienjarige Sportsmann S in 31.24 seconden goed voor de derde plek.

In het 1.45m met barrage was de overwinning voor de Oekraïense Katharina Offel, zij stuurde de tienjarige Air Chin Z als snelste van de tien barragisten rond in 40.24 seconden. Robert Whitaker werd tweede met USA Today, de Britse ruiter stuurde de veertienjarige KWPN-er in 41 seconden foutloos rond.
Ralf Runge pakte in deze rubriek de derde plaats met Summersault, het Duitse duo finishte in 41.34 seconden.

Klik hier voor alle uitslagen van het tweefasen 1.45m parcours.
Klik hier voor alle uitslagen van het 1.45m parcours met barrage.

Bron: Horses

Eén reactie op “Piet Raijmakers jr. en Emile Tacken allebei net naast podium in Lanaken